• slide

Slimmer wonen - woontest

Oog voor slimme oplossingen

Slimme oplossingen, daar hebben we oog voor bij KwieK ID. Een ingrijpende verbouwing is namelijk niet altijd nodig. Er zijn tegenwoordig veel handige oplossingen op de markt waarmee u het comfort en de veiligheid van uw woning verbetert tegen relatief lage kosten. Benieuwd welke creatieve oplossingen er zijn? Doe de woontest. 

De woontest van KwieK ID

In een persoonlijk gesprek bij u thuis kijken wij met frisse blik naar uw huidige woonsituatie. We testen uw woning op comfort, gemak en veiligheid. We denken graag met u mee en geven u inzicht in de vele mogelijkheden. U krijgt advies over handige producten en aanpassingen die snel en eenvoudig te realiseren zijn. Ons doel is samen met u een woonomgeving te realiseren waarin ouder worden met goede voorzieningen geregeld is. 

Download de Woontest (PDF)

Uw persoonlijke adviesrapport

De woontest wordt door de deskundige van KwieK ID uitgewerkt tot een persoonlijk en vrijblijvend adviesrapport. Dit rapport is speciaal voor u op maat gemaakt en sluit aan bij uw woonsituatie, uw wensen en behoeften. In dit rapport leest u onze bevindingen, we doen aanbevelingen en dragen oplossingen aan.
 

Voorbeelden van slimme en praktische producten
 
Werkwijze woontest:
  1. Afspraak maken: dit kan per email info(at)kwiekid.nl of telefonisch 074 2051620 
  2. Woontest: tijdens de woontest lopen wij samen met u door uw woning en wijzen u op belangrijke aandachtspunten op het gebied van veiligheid, comfort en gemak.
  3. Advies op maat: KwieK ID werkt de woontest uit tot een persoonlijk en vrijblijvend adviesrapport. Dit rapport sluit aan bij uw woonsituatie, uw wensen en behoeften. In dit rapport leest u onze bevindingen, we doen aanbevelingen en dragen oplossingen aan.
  4. Hoe dan verder? Als u de aangedragen oplossingen wenst te realiseren, nemen wij contact met u op. Wij nemen uw opdracht in behandeling en dragen zorg voor een snelle en correcte afhandeling.
  5. Kosten: € 99 incl. btw

Maak direct een afspraak 

Onze woontesten worden uitgevoerd binnen een straal van 25 km, gerekend vanaf onze postcode (7482 ND). Mocht u verder wonen? Geen probleem, wij rekenen voor de extra kilometers een geringe reiskostenvergoeding. Vanzelfsprekend zullen wij dit vooraf aan u laten weten.