• slide

Toekomstbestendige woningen

Een toekomstbestendige woning bouwen

Samen bouwen aan een gezonde toekomst, een woonomgeving realiseren waarin ouder worden met goede voorzieningen geregeld is. Niks is verplicht, maar als het nodig is moet je op elkaar of op de voorzieningen kunnen rekenen. Dat is waar wij als KwieK ID heel graag aan bijdragen. 

Het voordeel van professionele begeleiding

Toekomstbestendige woningen bouwen is maatwerk. Het allerbelangrijkste is dat uw wensen vertaald worden. Deze vertaling zal leiden tot een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Door te kiezen voor professionele begeleiding verloopt het gezamenlijke proces gesmeerd en u weet waar u aan toe bent. Wij kennen dit proces van haver tot gort en weten als geen ander hoe we dit proces kunnen vlottrekken. 

U zoekt: 
  • Inspiratie
  • Informatie
  • Advies
  • Financiering
  • Professionele proces- en bouwbegeleiding

Van idee tot uitvoering

Uw woning moet voelen als een maatpak. Passen bij uw woonwensen, budget en manier van leven. Wij begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen van uw eigen woning. We helpen met het concreet maken van uw woonwensen en bekijken de bouwkundige en financiële haalbaarheid van uw wensen. Met KwieK ID heeft u een partner aan boord die thuis is in uw toekomst. We stippelen gezamenlijk de ‘reis naar uw nieuwe huis’ uit. Woningen waarin wooncomfort en leefplezier voorop staan en waar u zich in iedere fase van uw leven thuis voelt. 
Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

Collectief of bijzondere woonwensen ?

Als u op zoek bent naar een nieuw of ander huis, denkt u misschien eerder aan een bestaande woning dan aan een nieuwbouwhuis. En áls u nieuwbouw overweegt, stapt u misschien in eerste instantie naar een projectontwikkelaar die u een compleet huis in een folder aanbiedt. Maar het kan ook anders! U kunt bouwen en samen met uw buren opdrachtgever zijn. Uw individuele woonwensen staan dan voorop.  U bouwt uw eigen unieke huis, binnen uw budget.  
Deze vorm van bouwen wordt CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) genoemd. 
Ingewikkeld? Dat hoeft niet, wij geven u een steuntje in de rug.

Vraag vrijblijvend advies

Heeft u nieuwbouwplannen en wilt u graag advies van KwieK ID? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan. 

Maak direct een afspraak