• slide

Woningverbeteringen

Toekomstgerichte verbouwplannen en verbeteringen 

U wilt graag thuis blijven wonen, maar loopt tegen een aantal onpraktische zaken aan. Met het oog op de toekomst wilt u dit graag goed geregeld hebben. Bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond, of een verbouwing van de bestaande badkamer.

Bijzondere woon- of leefwensen? Welkom! 

Het begint bij uw wensen. De vertaling van uw wensen door KwieK ID leidt tot een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Wij helpen u graag om deze wensen te verwezenlijken. We staan ervoor dat u goede technische en financiële beslissingen neemt in relatie tot uw woning.

Samen op zoek naar mooie en slimme oplossingen

Bij het realiseren van bouwplannen komt er veel op u af. Een uitdagend proces, waarbij u te maken krijgt met ontwerp, haalbaarheid, vergunningen en subsidies, om er maar een paar te noemen. Hoe kunt u de ruimtes in uw huis zo handig en slim mogelijk indelen? Welke investeringen zijn niet alleen plezierig en mooi, maar ook handig voor later? Wij denken graag mee in oplossingen.

Hoe werkt het?

Persoonlijk adviesgesprek 
In een persoonlijke gesprek bij u thuis brengen we uw huidige situatie en wensen in beeld. In deze oriënterende fase gaan we samen op zoek naar een passende oplossing welke aansluit bij uw behoeften. Wij inspireren, creëren, ontwerpen en geven u handvatten mee. Zo krijgt u inzicht in de mogelijkheden, maar zorgen we er vooral voor dat er ‘aan alles is gedacht’. Hiermee voorkomt u dat u opties over het hoofd ziet die nu, tijdens het (ver)bouwen, makkelijk zijn te realiseren. Maar in een later stadium veel extra werk, kosten en gedoe met zich meebrengen om alsnog uit te voeren.

Adviesrapport voor uw woning
In overleg met u werken we de inventarisatie uit tot een persoonlijk advies. In dit advies worden de bevindingen en aanbevelingen opgenomen; ofwel wat is de meest effectieve en realistische oplossing voor uw woonsituatie, wensen en budget.

Wat vindt u terug in dit adviesrapport:

Overzicht van uw woonwensen en huidige situatie; 
Voorstel nieuwe situatie: (Schetsontwerp en/of 3D visualisatie)
Vervolgtraject (Stappenplan)

Hoe dan verder?

Wanneer u besluit om definitief invulling aan uw plannen te geven, nemen wij u stapsgewijs mee in het vervolgtraject. U geeft aan waar u advies en  begeleiding wenst. Dit kan voor het gehele traject zijn, maar ook voor een gedeelte van het traject. 

Heeft u verbouwplannen of wilt u graag advies van KwieK ID?  Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan. 

Maak direct een afspraak