• slide

Missie en visie

Onze missie

Wij maken het mogelijk dat mensen kunnen blijven wonen en leven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij realiseren toekomstbestendige verbeteringen in woningen en dragen bij aan veiligheid, wooncomfort en leefplezier. We zoeken samen met klanten naar passende oplossingen die aansluiten bij hun behoeften en gebaseerd zijn op individuele interesses, verlangens en activiteiten. Voor en door mooie mensen, mooie verbeteringen realiseren! Daar ligt onze kracht en dat is waar wij heel graag aan bijdragen én trots op zijn.

Onze visie

We staan als KwieK ID middenin de samenleving. Een samenleving waarin de overheid inzet op zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Lang(er) zelfstandig thuis wonen is daarmee steeds meer een verantwoordelijkheid van de mensen zelf. Als KwieK ID willen we een bijdrage leveren aan de samenleving door unieke en originele woonoplossingen te bedenken voor nu en later waarmee we waarde toevoegen aan het leven van de bewoner, hun partners en hun kinderen. Uitgangspunt daarbij is dat de woonoplossing toekomstbestendig is en aansluit bij de individuele wensen en behoeften van de consumenten.  

Onze normen en waarden

Als KwieK ID streven we altijd naar het leveren van toegevoegde waarde, het verzilveren van kansen met als doel het vergroten van het leef-en woonplezier. We gaan daarbij voor optimale klantgerichtheid en persoonlijke aandacht, voor een glimlach op het gezicht bij de klant.

Dat doen we door te werken volgens onze normen en waarden:
  • vertrouwen
  • respect
  • integer
  • sociaal
  • eerlijk